DE KLEUR VAN ZWART EN WIT

Het uitgangspunt van de nieuwe tentoonstelling bij BWK Partners is Zwart Wit. Een statement van uitersten. Tussen die uitersten vinden de kunstenaars een ruimte gevuld met subtiele tinten. In die ruimte worden de uitersten achteloos aaneen gesmeed. Er ligt veel kleur tussen zwart en wit. 

De tentoonstelling is opgebouwd met grote monumentale werken en kleine subtiele tekeningen van dromen en gedachten. Abstracte tekeningen in diverse mengvormen van zwart en wit leiden je door de ruimte.  De werken in deze tentoonstelling laten zien dat er geen kleur nodig is om van de muur te knallen.

Binnen de tentoonstelling “De kleur van zwart en wit” worden de volgende kunstenaars gepresenteerd: Mariëlle Buitendijk, Nik Christensen,, Lenneke van der Goot, Arno Kramer en Rozemarijn Westerink. 

Lenneke van der Goot,  Wolf (Dance Floor) #2 , 2014, gemengde techniek op papier 80x80

Lenneke van der Goot, Wolf (Dance Floor) #2, 2014, gemengde techniek op papier 80x80